Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tele2 uvodi neograničen mobilni Internet Istaknuto

Tele2 uvodi neograničen mobilni Internet

Tele2 prvi u Hrvatskoj uvodi neograničen mobilni Internet za svoje privatne i poslovne pretplatnike. Ova će pogodnost biti omogućena korisnicima novih pretplatničkih tarifa „Raspali“ i „Ekipna“, kao i kupcima mjesečnog podatkovnog paketa „Bezbroj GB“ za 84 kn. Pritom korisnici mogu odabrati i jedan od dva uređaja iz promotivne kampanje za 1 kn.

Opcija „Bezbroj GB“ dostupna je i za Pokućni Internet po cijeni od 169 kn mjesečno, čime ovo postaje i moguća zamjena za fiksni Internet priključak, što može biti praktično, s obzirom na mobilnost samog pristupnog uređaja, koji se spaja na 4G mrežu Tele2. Uz „Bezbroj GB“ korisnici Pokućnog interneta mogu u promotivnom razdoblju uzeti i Huawei Wi-Fi Router i igraću konzolu XBOX One S s igrom GTA V za 1 kn.

Uz ponude neograničenog surfanja Tele2 je trenutno jedini na hrvatskom tržištu ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa.

Tele2 je također uranjeno omogućio roaming unutar EU bez dodatnih troškova. Korisnicima Tele2 tako je ukinuto plaćanje roaminga i omogućeno im je surfanje u EU kao u Hrvatskoj i prije nego to postane svima dostupno 14. lipnja ove godine.

Katarina Moskatelo Domagoj Jankovic Sonja Miocic Viktor Pavlinic Monika Majstorovic Tele2 2

Nadamo se da uskoro ovakve ili slične pogodnosti možemo očekivati i za bonaše, kao i da će i drugi operateri slijediti ovaj primjer.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next