Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sedam IT širi poslovanje na Splitsko-dalmatinsku županiju

Sedam IT širi poslovanje na Splitsko-dalmatinsku županiju

Tvrtka Sedam IT svoje poslovanje proširila je i na Splitsko-dalmatinsku županiju otvorivši podružnicu u Splitu. Tvrtka time nastavlja realizaciju strateškog razvoja u Hrvatskoj te je nakon otvaranja ureda u Osijeku proširila svoje poslovanje i na jug Hrvatske. Splitska podružnica zapošljava sedam stručnjaka.

Tijekom 14 godina postojanja, osim po partnerskim i vlastitim rješenjima kao što su Sedam CRM, Sedam Kontakt centar, Sedam LI i Sedam Karat24, tvrtka je znana i po certifikatima svojih zaposlenika, organizacijskoj kulturi i razvoju zaposlenika, angažmanu na vlastitim projektima, poput dodjele godišnje stipendije studentima završnih godina studija – STIPEndija, do suradnje na partnerskim projektima.

Tvrtka Sedam IT jedinstvena je i po broju žena u visokom menadžmentu, gdje od pet sektora čak trima upravljaju žene te uz članicu Uprave kompanija ima više od 50 posto žena na rukovodećim pozicijama. S brojem od 90 zaposlenih stručnjaka, od čega 80 posto IT struke, dok je preostali dio tima ekonomskih i društvenih profila, tvrtka spada u brzorastuće na tržištu, a svoj rast predviđa i ubuduće.

ANTE JURISICAnte Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT

“Drago nam je što smo otvorili vrata jugu Hrvatske – kako svojim znanjem tako i doprinosom u razvoju i zapošljavanju. Otvaranjem još jednog ureda unutar Hrvatske, splitskom podružnicom, ostvarit ćemo naše dugoročne planove razvoja na hrvatskom tržištu, a integracijom novih talenata osigurati pružanje kvalitetne usluge kako bi kontinuirano realizirali domaće i inozemne projekte.” naglasio je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next