Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Croatia Airlines uvodi nove europske linije

Croatia Airlines uvodi nove europske linije

Drugu godinu zaredom Croatia Airlines uvodi četiri atraktivne međunarodne linije – za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt. Izravni letovi iz Zagreba, tijekom ljetnog reda letenja, omogućuju brzu i ugodnu povezanost s gradovima koje zaista vrijedi posjetiti. (PROMO)

Od 19. svibnja, triput na tjedan -- ponedjeljkom, srijedom i petkom, poletite u Stockholm, skandinavsku prijestolnicu i u lipnju proslavite najdulji dan u godini. Od 21. svibnja, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, možete poletjeti u Helsinki, poznat po suvremenoj arhitekturi i dizajnu te četvrtkom i nedjeljom u Oslo, vikinški grad na šarmantnim fjordovima, otocima i jezerima.

Cijene promotivnih povratnih zrakoplovnih karata za tri nordijska grada kreću od 199 eura za polaske iz Zagreba. Navedena odredišta dostupna su i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, preko Zagreba, a cijene karata kreću od 229 eura.

Od 19. svibnja, ponedjeljkom, srijedom i petkom, također možete poletjeti u Bukurešt, grad parkova, avenija i trgova. Povratne zrakoplovne karte možete kupiti cijeni već od 149 eura iz Zagreba, a putnici iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra mogu otputovati u Bukurešt, preko Zagreba, po cijeni već od 179 eura.

Navedene promotivne cijene vrijede za kupnju karata preko www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, a u cijenu su uključene aerodromske pristojbe, naknada za izdavanje zrakoplovne karte (TSC) i prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kg). Također, svi putnici na novim linijama ostvaruju duple milje u Miles & More programu ako se tamo registriraju.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next