Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Nova direktorica Microsoft Hrvatska i BIH je Lejla Zukić-Krivdić Istaknuto

Nova direktorica Microsoft Hrvatska i BIH je Lejla Zukić-Krivdić

U lokalnom i regionalnom vodstvu Microsofta dolazi no promjena. Direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina sada je Lejla Zukić-Krivdić. Na toj poziciji zamjenjuje Ivana Vidakovića, koji je sada direktor Sektora za digitalnu transformaciju u klasteru Multicountry koji obuhvaća 15 zemalja u Centralnoj i istočnoj Europi.

Zukić-Krivdić na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora prodaje Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina gdje je u posljednje tri godine ostvarila kontinuiran rast poslovanja, razvijajući kapacitete Microsoft partnera s ciljem omogućavanja digitalne transformacije kod korisnika te povećanja poslovne konkurentnosti ne samo na hrvatskom tržištu već i šire.

Lejla Zukic KrivdicLejla Zukić-Krivdić, nova direktorica Microsoft Hrvatska i BIH

Uz nastavak dosadašnje Microsoftove strategije digitalne transformacije gospodarstva. javnog sektora i društva u cjelini dodatni prioritet Zukić-Krivdić bit će podrška hrvatskim IT tvrtkama u cilju promocije najmodernijih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft cloud tehnologijama u regiji i šire.

Ivan Vidaković je u posljednjih sedam godina na čelnoj poziciji Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina bio fokusiran na pozicioniranje Microsofta kao poslovnog i tehnološkog lidera u obje zemlje s naglaskom na digitalnu transformaciju realnog i javnog sektora. Njegovo 30 godišnje iskustvo rada u IT industriji u zemlji i inozemstvu, između ostalog je rezultiralo i kontinuiranim rastom prihoda tvrtke od 2010. do danas.

Ivan VidakovicIvan Vidaković, direktor za digitalnu tranformaciju Microsoft CEE

Prošle godine dobio je nagradu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA) za menadžera godine u konkurenciji inozemnih poduzeća te strukovno priznanje za osobni doprinos razvoju ICT industrije i digitalne transformacije hrvatskog gospodarstva. S obzirom na dosadašnje rezultate u digitalnoj transformaciji gospodarstva u Hrvatskoj, Vidaković će na novoj poziciji imati priliku prenijeti svoje dosadašnje iskustvo i u druge zemlje u regiji Centralne i istočne Europe.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next