Logo
Ispiši ovu stranicu

Logitech predstavlja prezenter koji može unaprijediti vaše prezentacije

Logitech predstavlja prezenter koji može unaprijediti vaše prezentacije

Kao zamjenu za klasičan prezenter s laserskim pokazivačem, Logitech je predstavio Spotlight, moderniji prezenter koji omogućava jednostavnije kretanje kroz slajdove i interakciju sa sadržajem na udaljenosti do 30 metara. Uz napredan sustav pokazivanja možete istaknuti i uvećati točke na svom slajdu u visokoj rezoluciji kako bi publika ostala fokusirana tijekom vašeg izlaganja.

Spotlight ima tipku za reprodukciju videa i otvaranje linkova, a za razliku od lasera, pokazivač i označeni dijelovi vidljivi su prisutnoj publici kao i onoj uključenoj u video konferenciju.

U pratećoj aplikaciji možete uključiti način pokazivača, postaviti vremenska upozorenja vibracijom ili aktivirati više naprednih funkcija poput kontrole glasnoće. Sama aplikacija će se ažurirati s dodatnim značajkama tijekom vremena tako da ćete sa Spotlightom uvijek imati pristup najnovijim funkcijama u prezentaciji.

"Znamo koliko je važna pouzdana tehnologija kako bi se govornici osjećali sigurni na pozornici", rekla je Lisa Choi Owens, voditeljica globalnog partnerstva na TED-u. "Korištenje tehnologije poput Logitech Spotlighta omogućava našim govornicima usredotočiti se na svoja izlaganja i isporučiti ideje vrijedne širenja".

Logitech Spotlight se trenutno povezuje putem USB prijemnika ili Bluetooth® Smart tehnologije. To je plug-and-play opcija na većini uređaja i kompatibilan je sa svim popularnim aplikacijama za prezentiranje. Osim toga, dolazi s pametnim punjenjem - jedna minuta punjenja daje tri sata korištenja - tako da nikada neće biti nespremni.

Logitech i TED planiraju pokrenuti svjetsku potragu za ambicioznim komunikatorima koji će biti pozvani da sudjeluju u ekskluzivnom događanju «Spotlight Presentation Academy» u kazalištu TED u New Yorku. Naoružani Spotlightom polaznici će imati priliku raditi sa stručnjacima kako bi poboljšali svoje prezentacijske vještine.

Logitech Spotlight prezenter dostupan je na Logitech i Apple internetskim stranicama po preporučenoj cijeni od 135,00 eura, a u ožujku će biti dostupan u maloprodaji širom svijeta. Za više informacija posjetite Logitech blog ili www.logitech.com

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.