Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Taipei: priprema se još veći i značajniji Computex Istaknuto

Taipei: priprema se još veći i značajniji Computex

Nakon izrazito uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, organizatori sajma Computex u Taipeiu na Tajvanu ove godine planiraju još veći i uspješniji sajam. Da bi im to uspjelo, morat će nadmašiti prošlogodišnji uspjeh od 1602 izlagača, 5000 štandova, 40969 međunarodnih posjetitelja iz 178 zemalja. Osim toga, prošle se godine u sklopu sajma prvi put događao i InnoVEX, koji je okupio 217 startupova iz 22 zemlje i time postao najveće okupljanje startupova u Aziji.

Computex 2017 trebao bi se održavati od 30. svibnja do 3. lipnja 2006. i pokrivat će teme kao što su AI i robotika, inovacije i startupovi, poslovna rješenja, IoT aplikacije i gaming i VR. Poznata imena iz industrije, kao što su Asus, Coolermaster i Microsoft već planiraju proširiti svoj izlagački prostor na sajmu 2017. godine, a bit će moguće vidjeti i najnovije inovacije iz Acera, E-Leada, Intela, Supermicroa, Thermalteka i mnogih drugih međunarodnih kompanija.

Bit će ove godine otvoreni i novi tematski izložbeni prostori, od kojih organizatori izdvajaju InnoVEX, koji je krenuo zapravo od prošle godine, a namijenjen je isključivo inovativnim startupovima. SmarTEX će dati prostor za izlaganje najnovijih rješenja iz domene IoT-a, iStyle je namijenjen MFi periferiji iz Applea, dok će se u zoni Gaming & VR predstavljati gaming proizvodi visokih performansi.

Nagrada Computex d&i, za dizajn i inovaciju, ove godine slavi desetu godišnjicu i uvodi novi kategorije, kao što su „Roboti i umjetna inteligencija“, „Internet stvari“ i „AR/VR uređaji + sadržaji“. Pobjednički proizvodi će biti izloženi na Computexu za cijelo trajanje sajma, a onda će biti upućeni na svjetsku turneju s ciljem veće međunarodne izloženosti.

Za više informacija o Computexu, posjetite službeni web sajma: http://www.computextaipei.com.tw/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next