Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Zagrebački Neoinfo ulazi na češko tržište Istaknuto

Igor Vukmirović, direktor tvrtke Neoinfo Igor Vukmirović, direktor tvrtke Neoinfo

Zagrebačka softverska tvrtka Neoinfo sklopila je ugovor s češkom tvrtkom COM PLUS CZ, kako bi svoje rješenje Adeo POS ponudila na tom tržištu. Rješenje uključuje Android POS aplikaciju namijenjenu izdavanju fiskaliziranih računa i ERP aplikaciju u cloudu namijenjenu malim i srednjim tvrtkama.

Usklađenost ove dvije aplikacije čini ga specifičnim na tržištu jer korisnicima omogućuje jednostavno sinkroniziranje raznih podataka kao što su cjenici, a istovremeno prikuplja podatke sa svih računa kako bi bili dostupni za izradu izvještaja, backupa i slične potrebe.

Adeo POS trenutno koriste klijenti u Hrvatskoj i Sloveniji, a širenje na češko tržište logičan je smjer poslovanja, s obzirom na to da je nakon Slovenije i ta država preuzela hrvatski model fiskalizacije. On se temelji na spajanju korisničkog softvera na centralni server Porezne uprave u trenutku izdavanja računa radi dobivanja jedinstvenog identifikatora računa.

„Fiskalizacija u Češkoj izvrsna je prilika za tvrtke poput naše, jer imamo iskustvo s domaćeg tržišta i gotovo rješenje koje smo lokalizirali u suradnji s češkim partnerom. Uz 140 zaposlenih na desetak različitih lokacija, on će biti zadužen za prodaju, edukaciju i podršku korisnicima, dok ćemo mi osigurati hosting i višu razinu podrške" - rekao je Igor Vukmirović, direktor tvrtke Neoinfo.

Osim softverskog rješenja, Neoinfo će preko svog partnera nuditi i širok raspon hardverskih uređaja renomiranih tvrtki prilagođenih različitim potrebama izdavatelja računa, od malih mobilnih uređaja s integriranim printerom, preko tableta, pa do profesionalnih uređaja za ugostitelje.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next