Biz Tech web portal powered by vidi logo2

HP predstavlja nov poslovni printer širokog formata

HP predstavlja nov poslovni printer širokog formata

HP je na svom službenom blogu predstavio HP OfficeJet Pro 7740, nov pisač širokog formata namijenjen malim i srednjim tvrtkama, kojima je potrebno povoljno jedinstveno rješenje za ispis brošura, znakova, letaka ili plakata raznih veličina.

 

Osim što omogućava nižu cijenu ispisa po stranici, OfficeJet Pro 7740 može proizvesti velik broj obostrano ispisanih stranica bez rubova u širokom A3 (11 x 17“) formatu zahvaljujući velikom kapacitetu za umetanje papira i tonerima visokog prinosa. Istovremeno, ovaj uređaj omogućava i jednopotezno obostrano skeniranje, kopiranje i faksiranje.

Printer je poveziv sa žičnim i bežičnim mrežama i prihvaća zadatke ispisa sa pametnih telefona, tableta i bežično povezanih PC-a. Bez dodatnog softvera, podržano je printanje iz iOS-a, koristeći AirPrint, kao i iz Andorida, Windowsa 8/10 i Google Chromea.

Konačno, OfficeJet Pro 7740 dolazi i s podrškom za HP JetAdvantage Private Print, što omogućava zaštičen red čekanja ispisa u cloudu, koji se pokreće tek kada korisnik potvrdi identitet na samome printeru.

Više informacija o novom printeru iz HP-a pronađite na službenom blogu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next