Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Uz računalo Avenio Family u Mikronisu dobijete i stol Istaknuto

Uz računalo Avenio Family u Mikronisu dobijete i stol

Kraj godišnjih odmora i početak školske godine Mikronis je odlučio obilježiti povoljnom ponudom stolnog računala namijenjenog cijeloj obitelji, u čiju cijenu je uključen i stol na kojem ćete ga držati. Avenio Family je računalo solidne hardverske konfiguracije, a cijena mu je zajedno sa stolom 2699 kuna.

Kao što i samo ime "Family" sugerira, ne radi se o snažnom gejmerskom stroju, nego o računalu namijenjenom za obavljanje različitih svakodnevnih zadaća djece i odraslih kao što su surfanje internetom, korištenje uredskih i jednostavnijih poslovnih aplikacija, pregledavanje fotografija i videa, ali i igranje jednostavnijih igara.

Avenio Family pokreće Pentium G3260 procesor takta 3,3 GHz uz pomoć 8 GB RAM memorije koja se može nadograditi do 16 GB, a tu su i tvrdi disk od 1 TB, DVD snimač, čak šest USB priključaka (od čega dva tipa USB 3), gigabajtna mrežna kartica, napajanje od 400 W i dva priključka za monitor: stari VGA i novi DVI-D.

U cijenu su uključeni stol, tipkovnica, miš i 21,5-inčni monitor pa možemo slobodno reći da je ovo doista best-buy ponuda na našem tržištu u domeni desktop računala za manje zahtjevne korisnike.

Detalje o ponudi možete vidjeti i narudžbe obaviti na ovoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next