Biz Tech web portal powered by vidi logo2

U Optimu povoljnije bez ugovorne obveze

U Optimu povoljnije bez ugovorne obveze

Optima Telekom (OT) ponovno kreće s akcijom "Bez ugovorne obveze", koja će trajati sve do kraja listopada. Tijekom promotivne ponude, paketi dual play (Internet + telefon; Internet + TV) i triple play (Internet + telefon + TV) nudit će se bez ugovorne obveze korisnicima po istoj cijeni kao za uslugu ugovorenu s ugovornom obvezom od dvije godine.

Tijekom promotivne akcije u paketima se neće naplaćivati naknada za aktivaciju te će korisniku biti omogućeno korištenje maksimalne brzine interneta bez naknade prvih šest mjeseci.

Korisnici koji se u periodu trajanja akcije odluče za neki od dual ili triple paketa koji sadrže televiziju dobivaju i Snimalicu 50 tri mjeseca bez naplate mjesečne naknade. Snimalica 50 je usluga interaktivne televizije koja omogućava 50 sati mjesečno snimanja TV sadržaja i ono što je još važnije omogućava pregledavanje sadržaja unatrag, u slučaju da je korisnik neki sadržaj propustio ili na njega zakasnio. Akcija će se primjenjivati na dual play - O2, TO2 i O2TV, TO2TV te triple play - O3 i TO3 paketima.

U razdoblju trajanja akcije, usluga se može kombinirati s Programom preporuke, što dodatno olakšava "posao" svima koji žele zaraditi novac dovodeći nove korisnike u OT mrežu. Sudjelovanjem u Programu preporuke preporučitelj i preporučeni korisnik ostvaruju pravo na novčanu nagradu na potrošačkoj kartici ZABA-e u apoenima od 100, 200 ili 300 kuna. Svaki postojeći korisnik usluga Optima Telekoma, može preporučiti novog korisnika u OT mrežu. U Programu preporuke sada mogu sudjelovati i poslovni korisnici.

U sklopu akcije "Bez ugovorne obveze" svaki korisnik internetskih usluga Optime dobiva na korištenje idućih 6 mjeseci bez plaćanja naknade i najveću moguću brzinu Interneta, koju mu omogućuje njegova parica, a što će korisniku omogućiti surfanje na superbrzinama.

Hrvoje Keckes

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next