Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Krešimir Madunović imenovan predsjednikom Uprave Iskona

Krešimir Madunović imenovan predsjednikom Uprave Iskona

Nadzorni odbor imenovao je Krešimira Madunovića novim predsjednikom Uprave Iskon Interneta. Madunović na poziciji od 1. lipnja 2016. nasljeđuje Sašu Kramara koji je vodio tvrtku posljednjih 14 godina, a karijeru nastavlja u Hrvatskom Telekomu kao član Uprave i glavni direktor za poslovne korisnike. Madunović je u Iskonu od 2013. godine. Inicijalno član Uprave za poslovnu prodaju, ubrzo preuzima i upravljanje rezidencijalnim prodajnim segmentom, korisničkom podrškom te marketingom.

Karijeru je gradio u HPT Mostaru, T-Mobile-u i HT-u na zahtjevnim menadžerskim funkcijama. Na poziciji CEO-a Iskona fokusirat će se na strateške projekte vezane uz inovativne usluge proizašle iz Iskon Laba, njegujući pritom prepoznatljivu kulturu Iskonovaca, termina koji objedinjuje Iskonove zaposlenike i korisnike telekomunikacijskih usluga.

„U izazovnom okruženju hrvatskog telekomunikacijskog sektora, Iskon se pozicionirao kao vodeći alternativni operator sa značajnim doprinosom HT Grupi, u čijem je 100-postotnom vlasništvu. Sretan sam što ću kao predsjednik Uprave nastaviti postojeće te inicirati nove projekte uvođenja tehnološki naprednih i korisnih usluga našim korisnicima. Upravo predstavljeno rješenje za pametne domove Iskon.Smarthome je samo početak inovacija iz Iskon Laba, sastavljenog od vizije Iskona, stručnosti zaposlenika te osluškivanja i predviđanja potreba korisnika.“, izjavio je.

Sam Iskon je prije nekoliko dana predstavio Iskon.Smarthome – sustav za upravljanje domom na daljinu. Sustav se sastoji od seta uređaja i pripadajuće aplikacije koji u međusobnoj interakciji mjere vlagu, temperaturu, potrošnju energije, bilježe kretnje, pale i gase druge uređaje i omogućuju video nadzor. Ovim proizvodom Iskon se širi na rastuće tržište interneta stvari nudeći integrirano rješenje za pametni dom.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next