Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sve važeće hrvatske kaznene odredbe na specijaliziranom portalu KAZNE.HR

Sve važeće hrvatske kaznene odredbe na specijaliziranom portalu KAZNE.HR

Na hrvatsko tržište stigao je novi specijalizirani portal pod nazivom www.kazne.hr, koji se bavi važećim hrvatskim kaznenim odredbama. Portal je namijenjen poduzetnicima, pravnicima, računovođama, novinarima i drugim poslovnim subjektima kojima je potrebna točna informacija o kaznenim odredbama. Izdavač je tvrtka Centar za management i savjetovanje, koja je članica medijske grupe Business Media Group iz Zagreba.

Nepropisno obračunati PDV, korištenje netočne akademske titule i kratice itd., samo su neke od situacija u kojima možete platiti propisanu novčanu kaznu, bez da ste bili upoznati da takav propis i kaznena odredba uopće i postoje. 

"Nakon velikog broja naših poslovnih medija od kojih neki redovno izlaze gotovo pa četrnaest godina, odlučili smo se na pokretanje još jednog. Smatramo kako u Hrvatskoj nedostaje portal koji će na jednom mjestu objediniti sve važeće hrvatske kaznene odredbe s ciljem lakšeg snalaženja u brojnim zakonskim propisima. Naša ekipa pravnika na portalu je svakodnevno radila posljednjih godinu i pol dana. Portal se dalje ažurira na dnevnoj bazi, a kaznene odredbe se mogu pretraživati po više od 90 000 pojmova. Pristup portalu u promotivnom periodu je besplatan, jedino je potrebno registrirati se. Po isteku promotivnog perioda pristup sadržaju će se naplaćivati. Glavni urednici portala su Igor Milinović i Marko Šuman" – rekla je Sandra Mihelčić, predsjednica uprave tvrtke izdavača.

Više informacija možete dobiti svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na broju telefona 01 49 21 742 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next