Biz Tech web portal powered by vidi logo2

3 PRO provodi veliko istraživanje IT potreba u Hrvatskoj Istaknuto

3 PRO provodi veliko istraživanje IT potreba u Hrvatskoj

Kvalitetna IT infrastruktura te rješenja za kolaboraciju i komunikaciju znatno pojednostavljuju poslovanje organizacija i povećavaju produktivnost, što dovodi i do većih prihoda. Međutim, kada jedan segment ne funkcionira kako treba, obavljanje svakodnevnih poslova postaje otežano i pojavljuje se mogućnost šteta za poslovanje.

Kroz anketu koju upravo provodi, 3 PRO se želi upoznati s najvećim izazovima poslovnih korisnika vezanim uz informacijske tehnologije. Na taj način želi se doći do informacija koje daju sliku aktualnog stanja na temelju koje bi mogli pomoći u razvoju i poboljšanju drugih organizacija.

Današnja tehnologija omogućava rad s bilo kojeg mjesta na bilo kojem uređaju, a takva mobilnost potencijalno omogućava i do 23% veću produktivnost. 3 PRO ovom anketom želi istražiti koliko su korisnici u Hrvatskoj upoznati sa sigurnošću, mobilnošću i fleksibilnošću tehnologija u oblaku.

Ukoliko ste zainteresirani, anketu možete ispuniti ovdje. Na svaki zaprimljeni anketni upitnik 3 PRO će odgovoriti sa stručnim savjetom, osim što ulazite i u nagradnu igru u kojoj možete Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 miš.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next