Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell ProSupport Plus usluga za osobna računala i tablete od sada dostupna i u Hrvatskoj Istaknuto

Izvor: commons.wikimedia.com Izvor: commons.wikimedia.com

Dell je najavio proširenje dostupnosti usluge ProSupport Plus za osobna računala i tablete koja je sada dostupna u Hrvatskoj i 32 dodatne zemlje diljem Europe, Bliskog istoka, Afrike i Azije. Kroz SupportAssist tehnologiju, Dell je prva i jedina kompanija u industriji koja nudi proaktivnu i prediktivnu automatiziranu podršku za prevenciju i rješavanje problema za sustave krajnjih korisnika.

Kompletno rješenje podrške dizajnirano je tako da osigura maksimalnu podršku uz minimalan napor korisnika.

ProSupport Plus sprječava probleme prije no što se oni dogode te ih brzo rješava kada se dogode, kombinirajući sve što korisnici i partneri trebaju u jednoj ponudi koja uključuje:
-24x7 pristup ProSupport inženjerima s iznimnom stručnošću u segmentu hardvera i softvera
-Proaktivnu i prediktivnu automatiziranu podršku koju omogućuje SupportAssist tehnologija praćenja
-Samoposlužno upravljanje putem TechDirect portala, mobilne aplikacije ili API-ja
-Usluga vrijedi za padove, izlijevanje tekućine ili električne kvarove za zaštitu hardvera
-Zadržavanje tvrdog diska nakon zamjene radi osiguranja kontrole podataka
-Technical Account Manager koji služi kao ključna točka odgovornosti te izdaje mjesečne izvještaje korisnicima s 1.000 ili više ProSupport Plus sustava

U usporedbi s konkurencijom, usluga omogućuje i do 84 posto manje utrošenog vremena za pozive tehničkoj podršci te do 58 posto manje koraka u rješavanju problema s tvrdim diskovima. ProSupport Plus za osobna računala i tablete sada je dostupan korisnicima i partnerima u Hrvatskoj, čime je postao dostupan u 101 zemlji te na 21 jeziku.

Proširenje usluge ProSupport Plus dostupno je za Dell Latitude, OptiPlex, Precision, Vostro, XPS, Venue te Chromebook proizvode.

"Dell je značajno unaprijedio model automatizirane proaktivne i prediktivne podrške za sustave krajnjih korisnika”, rekao je Doug Schmitt, potpredsjednik i glavni direktor Dellovog Global Support & Deployment odjela. „ProSupport Plus je najbrže rastuća usluga u povijesti Della. Korisnici i partneri jasno vide vrijednost ne samo u tome da se problemi riješe brže, već i u tome da se spriječe da se oni uopće i dogode.“

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next