Logo
Ispiši ovu stranicu

U Zagrebu se održava konferencija o digitalnoj budućnosti gradova Istaknuto

U Zagrebu se održava konferencija o digitalnoj budućnosti gradova

Konferencija pod nazivom Digitalna budućnost - gradovi i stvarnost održava se od 12. do 14. lipnja 2017. u organizaciji Grada Zagreba i udruge Major Cities of Europe u hotelu International u Zagrebu.

Organizatori konferencije navode: "Želite li dobiti uvid u iskustva i smjernice europske i američke digitalizacije gradova te iz prve ruke saznati pozadinu uspjeha izraelskog non-stop inovativnog gospodarstva, pridružite se MCE konferenciji i kroz izravne kontakte s vrhunskim ekspertima digitalne transformacije dopustite da digitalizacija gradova utječe i na vaš poslovni uspjeh!"

Riječ je o događaju koji već 35 godina za redom okuplja  kreatore politika i menadžere lokalnih samouprava koji su uz usmjerenost na određivanje inovacijskih strategija odgovorni i za njihovu uspješnu provedbu. Na ovogodišnjoj konferenciji svoj će rad predstaviti istaknuti govornici i svjetski stručnjaci iz više od 17 zemalja svijeta iz redova pružatelja informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Svoj doprinos konferenciji dat će i predstavnici Europske komisije te šire akademske zajednice. Kroz konferenciju, sudionici će dobiti uvid u tajne najboljih svjetskih praksi koje na inovativnim rješenjima temelje gospodarski uspjeh uz naglasak na važnost start-upova, malog i srednjeg poduzetništva te EU sufinancirane projekte.

Program konferencije podijeljen je u tematske cjeline: eGovernment – Putting Lipstick on a Pig?; The Great Vanishing Act – Public Administration and the Impact of Emerging Technology; Boosting the Digital Economy – The Role of Local Public Services; Deep Dive parallel World Cafes; Local Democracy in a Social Media World; City Resilience; Embedding and Facilitating Innovation in Public Services, a detaljan pregled tema i program konferencije, kao i sustav za online prijavu dostupan je na poveznici: http://www.majorcities.eu/conferences/2017-zagreb/.

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.