Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poziv za izbor 50 ključnih IT rješenja u katalogu Who is Who in IT koji se izdaje povodom konferencije IT BIZ EXPO-50UP! Istaknuto

Poziv za izbor 50 ključnih IT rješenja u katalogu Who is Who in IT koji se izdaje povodom konferencije IT BIZ EXPO-50UP!

Poslovni tehnološki portal IT Biz Crunch organizira poslovni događaj hrvatske IT industrije IT Biz EXPO 2017 - 50UP! koji će se održati 10. svibnja 2017. u kongresnom centru „Kraš auditorium“ u Zagrebu. Na ovom prestižnom događanju bit će predstavljena odabrana ključna IT rješenja dostupna na hrvatskom tržištu.

 

Tim povodom predstavit će se presjek hrvatske IT industrije iz različitih IT područja u katalogu hrvatske IT industrije Who is Who in IT za 2017 godinu.
Ova publikacija bit će svojevrsni godišnji katalog hrvatske IT industrije i uključivat će izdvojena rješenja koja će biti prezentirana na samom događanju IT BIZ EXPO te ona koja su odabrana i izdvojena kao 50 ključnih poslovnih i primijenjenih rješenja hrvatske IT industrije.

Ukoliko ste IT tvrtka koja je proizvela IT rješenje za koje smatrate da ga vrijedi spomenuti u takvoj publikaciji, neovisno o tome nastupate li ili ne nastupate na konferenciji, imate pravo BESPLATNO prijaviti svoje poslovne aplikacije za primarnu evaluaciju i uvrštenje u katalog do 18.04.2017.

Zahtjev za upitnikom možete realizirati na ovom linku: http://www.itbizexpo.com/whoiswhoinit/

Upitnik za prijavu je sastavljen od pitanja razvrstanih u pet područja koja ispituju nastajanje aplikacije, svojstva aplikacije, tržište aplikacije, tehnološko okruženje aplikacije te nositelja razvoja aplikacije.

na vrh članka