Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Watify – pronađite međunarodne partnere u digitalnoj i tehnološkoj transformaciji Istaknuto

Watify – pronađite međunarodne partnere u digitalnoj i tehnološkoj transformaciji

Zainteresirani za tehnologije budućnosti, posebice biotehnologiju u zdravstvu koji traže i privatne i javne međunarodne partnere pozvani su da se prijave na „Watify – inter-regional matchmaking event“, koji će se održati u Zagrebu, 5. travnja 2017. godine od 9:00 do 17:00 sati u prostoru Obrtničke komore, Ilica 49.

Watify događanja za cilj imaju povezati europske javne i privatne dionike iz područja biotehnologije i zdravstva kako bi razmijenili znanja i iskustva te digitalnu transformaciju implementirali kroz privatno-javna partnerstva, provedbu pilot-projekata ili kroz investicije u industrijsku modernizaciju. Organizatori događaja su Razvojna agencija Zagreb i inicijativa Watify koja je pokrenuta od strane Europske komisije. Riječ je o kampanji za podizanje svijesti o važnosti digitalne i tehnološke transformacije EU industrije. Partneri događaja su Institut Ruđer Bošković i Obrtnička komora Zagreb.

Registracije su otvorene još danas (3. travnja) na adresi: https://www.b2match.eu/watify-zagreb/sign_up

Detaljne informacije o inicijativi Watify, planiranu agendu kao i listu prijavljenih sudionika možete pronaći na službenoj web stranici Watify.

Ulaz na događaj je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju.

na vrh članka