Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Vidimo se u ringu! Istaknuto

Vidimo se u ringu!

Domaći i regionalni startupovi okupit će se 11. travnja u zagrebačkom Centru inovacija HUB385 na globalnom natjecanju u pitchu Get in the Ring. Borit će se za odlazak na međunarodno finale programa u Singapuru. Sportski okršaj startupova u borbi za međunarodnu slavu dio je globalne inicijative u kojoj sudjeluje više od 80 zemalja, a hrvatsko izdanje rezultat je nedavno pokrenute suradnje dviju najistaknutijih domaćih razvojnih institucija HUB385 i Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP).

Get in the Ring jedinstven je po tome što dvoje osnivača startupa smješta u pravi boksači ring u kojem im je na raspolaganju pet rundi da uvjere investitore, mentore, ali i navijače da je upravo njihov startup najbolji. Svaka runda traje 30 sekundi i ima svoju temu, tako će natjecatelji morati debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama, a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom.

GITR2

Sudjelovanjem na natjecanju mlade tvrtke dobit će priliku prezentirati se investitorima i međunarodnoj poslovnoj zajednici, ali i dodatno unaprijediti svoja znanja kroz trening pripreme. Prije natjecateljskog dijela programa održat će se konferencija na kojoj će posjetitelji imati prilike poslušati renomirane stručnjake na području razvoja poslovanja.

Prijave, ulaznice i dodatne informacije pronađite na ovom linku.

na vrh članka