Biz Tech web portal powered by vidi logo2

IT BIZ EXPO 2017 u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom Istaknuto

IT BIZ EXPO 2017 u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom

Prvi sajam hrvatske IT industrije IT BIZ EXPO 2017 u organizaciji našeg portala koji je već organizirao dvije uspješne i zamjećene dodjele nagrada za najbolje ICT implementacije ICT GOLD AWARDS,  održavat će se u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom (HIZ), krovnom i najstarijom organizacijom IT struke u Hrvatskoj, koja već 42 godine okuplja široku platformu pojedinaca, tvrtki i institucija kojima je cilj promocija novih informacijskih tehnologija.

Nema sumnje da će ovo strateško partnerstvo privući interes širokog kruga javnosti i kvalitetnog profila publike koja će posjetiti događaj.

IT BIZ EXPO 2017 će u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom, osigurati za vrijeme sajma odlične panel diskusije u koje će se kao sudionici uključiti i predstavnici javnih institucija, resornih ministara i predstavnika ministarstava. Raspravljat će se o našoj važnoj IT industriji i njenom utjecaju na najšire aspekte ostalih industrija u državi ali i funkcioniranja društva u cjelini.

 

f50f95dd9de3e4adfe1d9138471578c5 XL

Fokus je sajma na ključnim tehnološkim proizvodima/uslugama dostupnim hrvatskim i regionalnim tvrtkama te javnim organizacijama i javnim službama gdje će posjetitelji moći imati uvid u trendove i izazove u IT rješenjima koja će se prezentirati u različitim kategorijama poslovanja i njihove primjene, poput Custom developmenta, ERP-a, CRM-a, BI-a, CMS-a, HR-a. WMS-a, DM-a, GIS-a, RFID-a i dvadesetak drugih. Svi izlagači, a ujedno dobavljači rješenja, biti će nabrojani u katalogu ICT industrije 2017 – Who is Who in IT, a koji će izaći povodom sajma IT BIZ EXPO 2017.

na vrh članka