Menu

DRONEfest će još jednom pokazati mogućnosti bespilotnih letjelica Istaknuto

DRONEfest će još jednom pokazati mogućnosti bespilotnih letjelica

Drugo izdanje najveće poslovno-tehnološke konferencije o bespilotnim letjelicama u Hrvatskoj, DRONEfest organiziraju softverska tvrtka IN2 i digitalna event agencija Eventa01 uz medijsko pokroviteljstvo Vidija i portala IT Biz Crunch. Konferencija će se održavati 30. i 31. ožujka 2017. godine u centru City Plaza Zagreb.

S obzirom na odličan odaziv na prošlogodišnju konferenciju, organizatori ponovno žele okupiti sve profesionalce, pojedince, akademsku zajednicu i tvrtke koje aktivno sudjeluju u promicanju i izgradnji industrije bespilotnih letjelica te saznati što se sve dogodilo u zadnjih godinu dana.

thumbnail DRONEfest TihomirSasic VIDIClanakVelika

Fokus ovogodišnje konferencije je istaknuti u kojim segmentima je postignut napredak, podijeliti najbolja iskustva operatora i korisnika bespilotnih letjelica te omogućiti povezivanje svih zainteresiranih s ciljem razmjene znanja i stvaranja novih poslovnih projekata. Predavanja će obuhvatiti više aktualnih tema, no tri vrijedi posebno izdvojiti. Tema pravilnika Europske unije bavit će se novim zakonskim okvirom i pravilima vezanima uz bespilotne letjelice koje trenutno razvijaju nadležne organizacije EU.

Poseban prostor dobit će i tema o dronovima u raznim industrijama, s naglaskom na poljoprivredu u kojoj pomažu u donošenju pravovremenih odluka u cilju osiguranja većih prinosa uz bolju kontrolu troškova prihrane i zaštite. Tema snimanja iz zraka obradit će izazove i prilike profesionalnog snimanja dronovima, a bit će riječi i o sustavima za detekciju i zaštitu od neželjenog korištenja dronova.

thumbnail DRONEfest predavanje VIDIClanakVelika

Ono što svi posjetitelji sigurno željno očekuju je demonstracija raznih bespilotnih letjelica u posebno ograđenom prostoru. U sklopu konferencije održat će se i sajam proizvođača i pružatelja usluga na tržištu bespilotnih letjelica. Jedan od zanimljivih dronova koje smo snimili na prošlogodišnjem DRONEfestu možete u akciji vidjeti ovdje.

Redovna cijena kotizacije za ovaj dvodnevni događaj je 1000 kuna + PDV, no u sklopu posebne ponude koja traje do 7. veljače mogu se kupiti dvije kotizacije po cijeni jedne, dok studente čeka posebna povoljna cijena - 250 kuna uz uključen PDV.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next