Biz Tech web portal powered by vidi logo2

USKORO: Poslovni sajam hrvatske IT industrije IT BIZ EXPO Istaknuto

USKORO: Poslovni sajam hrvatske IT industrije IT BIZ EXPO

U Zagrebu će se 30. ožujka održati sajam hrvatske IT industrije u organizaciji našeg portala. Poslovno tehnološki portal IT Biz Crunch koji već dvije godine uspješno organizira manifestaciju ICT GOLD AWARDS na kojoj se dodjeljuju nagrade za najbolje ICT implementacije, ove godine priprema veliki poslovni sajam hrvatske IT industrije pod nazivom IT BIZ EXPO 2017 u kojem će fokus biti na 50 recentnih i ključnih rješenja uspješnih hrvatskih IT tvrtki dostupnih na tržištu u 2017. godini.

Ova manifestacija će kroz vrhunsku organizaciju prezentacija na jednom mjestu okupiti gotovo 300 C-level menadžera, odgovornih za nabavu i odlučivanje o novim ICT tehnologijama i njihovim implementacijama u svojim organizacijama i kompanijama koji će u neposrednom kontaktu s vendorima moći vidjeti benefite ulaganja u takva rješenja.

Fokus sajma je na ključnim tehnološkim proizvodima/uslugama dostupnim hrvatskim i regionalnim tvrtkama te javnim organizacijama i javnim službama gdje će posjetitelji moći imati uvid u trendove i izazove u ICT rješenjima koja će se prezentirati u različitim kategorijama poslovanja i njihove primjene, poput Custom developmenta, ERP-a, CRM-a, BI-a, CMS-a, HR-a. WMS-a, DM-a, GIS-a, RFID-a i dvadesetak drugih. Svi izlagači, a ujedno dobavljači rješenja, biti će nabrojani u katalogu ICT industrije 2017 – Who is Who in IT, a koji će izaći povodom sajma IT BIZ EXPO 2017.

IT Biz EXPO logo VIDIClanakVelika

Uz zanimljive i vjerodostojne prezentacije, sajam će sadržavati izložbene prostore, prezentacijske hot-spotove i inovacijske salone s predstavnicima kategoriziranih ICT rješenja, a očekuje se i velik broj zanimljivih panel diskusija, "fight clubova", workshopova i drugih sadržaja gdje su posjetitelji u interakciji sa izlagačima.

na vrh članka