Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Na petoj konferenciji Hospital Days raspravljat će se o nacionalnom konsenzusu u zdravstvu

Na petoj konferenciji Hospital Days raspravljat će se o nacionalnom konsenzusu u zdravstvu

Na konferenciji Hospital Days u organizaciji tvrtke IN2 raspravljat će se o 17 aktualnih zdravstvenih tema među kojima je i debata o nacionalnom konsenzusu u zdravstvu u suradnji s Ivanom Paradžiković. Najveća konferencija u regiji na temu poslovanja bolnica i unaprjeđenja zdravstvenog sustava uz pomoć tehnologije u svom petom izdanju održat će se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske. Partner Microsoft održat će niz predavanja o tehnologijama koje podižu kvalitetu zdravstva u cjelini, a u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj na konferenciji će prvi put sudjelovati i stručnjaci iz Velike Britanije i britanskog zdravstvenog sustava.

Sedamnaest tema s područja zdravstva i upravljanja bolnicama o kojima će se rasrpravljati uključuju: Liječničke specijalizacije - temelj profesionalnog razvoja i jamac funkcionalne održivosti zdravstvenog sustava, Nove tehnologije u zdravstvu, Upravljanje bolnicama – Treba li nam profesionalni management?, e-Zdravlje – Izazovi uvođenja eKartona, Smjernice u liječenju i dijagnostici, Privatno zdravstvo i Zdravstveni sustav budućnosti – pametno zdravstvo i fokusiranost na ishode liječenja te mnoge druge.

Potpuni raspored svih predavanja i okruglih stolova dostupan je ovdje. Predavanja će se odvijati paralelno u nekoliko dvorana Hypo Event centra. Više detalja o ključnim temama konferencije može se pronaći ovdje.

U izlagačkom prostoru sudionici će moći upoznati najnovija tehnološka dostignuća koja unaprijeđuju i razvijaju zdravstvenu industriju, a u organizaciji strukovnih udruga održat će se brojne tematske rasprave i predavanja.

Konferencija je u sustavu bodovanja Hrvatske lječničke komore (HLK) za provjeru stručnosti liječnika prema oblicima trajne medicinske izobrazbe. Za aktivno sudjelovanje članovima HLK dodjeljuje se 20, a za pasivno 12 bodova. Skup će se također vrednovati u skladu s pravilnikom HLK.

Prijave za konferenciju su u tijeku. Sudionici se mogu prijaviti online putem ovog obrasca. Cijena kotizacije za dvodnevno sudjelovanje iznosi 2.400,00 kn.

Više informacija o programu, prijavama i predavačima može se pronaći na službenoj web stranici: www.hospital.in2.hr

na vrh članka