Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT GOLD AWARDS: tradicionalna dodjela nagrada za najbolja ICT rješenja Istaknuto

ICT GOLD AWARDS: tradicionalna dodjela nagrada za najbolja ICT rješenja

Sve smo bliži konferenciji ICT GOLD AWARDS koja će 27. listopada u zagrebačkom hotelu Esplanade okupiti vodeće ljude hrvatske ICT scene. Već tradicionalno se na ovoj konferenciji odabiru najbolja ICT rješenja godine, neovisno o tome koja je tehnologija u njima korištena, a konferencija će okupiti oko 200 top IT i CEO menadžera iz Hrvatske, ali i regije.

Oni će sudjelovati u sadržajima i raspravama ne teme digitalne agende, procesa tehnoloških promjena u organizacijama i velikim izazovima na tržištima rada s kojima se već susreću sve industrije koje su krenule u implementaciju novih tehnologija ali i sama IT industrija koja te promjene provodi.

ICT Gold1

Na ovogodišnji ICT GOLD AWARDS u procesu nominacija su se prijavile vrhunske hrvatske IT tvrtke s vrlo kvalitetnim IT rješenjima implementiranim u razne uspješne organizacije kojima je uvođenje tehnologija imperativ za optimizaciju procesa i povećanje učinkovitosti.

Na konferenciji će biti prezentirano i godišnje CIO istraživanje u kojem će biti predstavljeni rezultati sveobuhvatnog istraživanja među CIO menadžerima pod nazivom "Predviđanja o ICT trendovima u 2016."

Podsjećamo vas da su bogatom programu prošlogodišnje konferencije doprinijeli inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima su se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružili Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

Ukratko rečeno, na ICT GOLD AWARDS konferenciji možete i ove godine očekivati odlične poruke govornika, analize i okrugle stolove, pa se svakako može reći da je ovo događaj kojeg svaki CEO i CIO tvrtke koji drži do novih tehnologija, ne bi trebao propustiti.

Ulaznice za događaj će se uskoro naći u prodaji.

na vrh članka