Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT GOLD AWARD: Vrhunske hrvatske IT tvrtke u listopadu će javnosti predstaviti svoje vrhunske ICT implementacije Istaknuto

ICT GOLD AWARD: Vrhunske hrvatske IT tvrtke u listopadu će javnosti predstaviti svoje vrhunske ICT implementacije

Na ovogodišnjoj konferenciji ICT GOLD AWARDS koja će se održati u listopadu u Zagrebu, okupit će se gotovo 200 CIO, CTO, CEO i CDO managera koji će sudjelovati u sadržajima i raspravama o temama digitalne agende, procesa tehnoloških promjena u organizacijama i velikim izazovima na tržištima rada s kojima se već susreću sve industrije koje su krenule u implementaciju novih tehnologija ali i sama IT industrija koja te promjene provodi.

IT manageri Hrvatske i regije, biti će ovog ljeta pozvani u veliko istraživanje o tržištu rada i predviđanjima trendova, a rezultati će biti dostupni na samoj konferenciji ICT GOLD AWARDS koja će se održati 27.10.2016. 

Na ovogodišnji ICT GOLD AWARDS do sada su se u procesu nominacija prijavile vrhunske hrvatske IT tvrtke sa vrlo kvalitetnim IT rješenjima implementiranim u razne uspješne organizacije kojima je uvođenje tehnologija imperativ za optimizaciju procesa i povećanje učinkovitosti.

Ovo priznanje dodijelit će se na ICT GOLD AWARDS konferenciji koja će 27. listopada u Zagrebu okupiti vodeće ljude hrvatske ICT scene.

Podsjećamo, prošlogodišnja konferencija ICT Gold Awards 2015 okupila je vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Bogatom programu konferencije doprinijeli su inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima su se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružili Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

Stručna evaluacija prijavljenih ICT implementacija 2016. godine trajat će do početka rujna. Nominirani projekti se mogu evaluirati do predviđenih datuma uz uvjet da se radi o projektima koji su recentni odnosno da su implementirani u postojeći proces najkasnije 18 mjeseci od dana prijave.

Projekti stariji od tog datuma neće se uzimati u obzir. Projekt također mora biti u punoj funkciji kod korisnika, s mogućnošću uvida u rad rješenja. Testni sustavi se ne uzimaju u obzir. Prijave za nominacije se vrše na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekti idu na pred evaluaciju u kojoj će se razmotriti kriteriji i obaviti uvid kod korisnika gdje je rješenje implementirano. Ako su zadovoljeni kriteriji stručnog vijeća, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARDS 2016. nagradu za najbolju implementaciji u svojoj kategoriji.

Nakon detaljnog procesa evaluacije projekata i profiliranja onih najboljih, ovogodišnje Vidi nagrade kulminirat će krajem listopada ICT GOLD AWARDS konferencijom koja će uz predstavljanje projekata na ICT GOLD SUMMITU okupiti vrhunske paneliste na nizu okruglih stolova. Nagrađenim projektima na svečanosti 27. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu, uručiti će se nagrade za najbolje implementacije godine.

ICT Gold1

na vrh članka