Biz Tech web portal powered by vidi logo2

22. CISEx Friday održat će se u Osijeku

22. CISEx Friday održat će se u Osijeku

U petak 20. svibnja 2016. u prostoru Old Bridge Puba u Osijeku, s početkom u 18 sati, održat će se 22. CISEx Friday.

Program će započeti kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx i dosad ostvarenim rezultatima. Uvodni govor održat će Milan Puvača, član Upravnog odbora udruge CISEx. Nakon uvodne riječi, predsjednica udruge Tajana Barančić izvijestit će o događajima i projektima u CISEx-u kojih trenutno ne nedostaje.

Slijedi izvještaj o Osijek Mini Maker Faireu (OMMF) koji se održao 14. svibnja u Osijeku. Uz prezentaciju izvještaja organizatori će izabrati najbolje izlagače koji će svoje zamisli i ideje predstaviti i na CISEx Fridayu. Izvještaj će predstaviti Bela Ikotić uz pomoć dva izlagača sa OMMF-a.

U vidu širenja svijesti o važnosti primijenjene informacijsko-komunikacijske tehnologije kod najmlađih, predavanje će održati i Tomislav Jakopec koji je svojim “Lego Robots” izlaganjima već zainteresirao velik broj osnovnoškolaca.

Službeni će dio programa završiti predstavljanjem trenutno otvorenih natječaja za razvoj i istraživanje te kratkim objašnjenjem tko su potencijalni prijavitelji i koji projekti uopće mogu sudjelovati. Predavanje će održati Tajana Barančić.

Nakon programa slijedi neformalno druženje koje će poslužiti za opuštenu razmjenu iskustava i ideja, ali i potencijalnih poslovnih kontakata.

CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.
Ukoliko niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijava dolaska ovdje.

Službeni program:

  • Uvodni govor - Milan Puvača , član Upravnog odbora udruge CISEx
  • CISEx novosti - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx
  • Osijek Maker Faire - Bela Ikotić i dva izlagača sa MFa
  • Lego Robots iliti IoT za najmlađe - prof. Tomislav Jakopec
  • Natječaji za R&D projekte - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx
na vrh članka