Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT GOLD AWARDS - Još 20 dana za prijave za najbolje ICT implementacije godine Istaknuto

ICT GOLD AWARDS - Još 20 dana za prijave za najbolje ICT implementacije godine

Još je samo 20 dana ostalo za prijave nagradu za najbolje ICT implementacije godine koja će se dodijeliti u sklopu ICT Gold Awards konferencije. Duga tradicija VIDI AWARDS-a nastavlja se drugom godinom ICT GOLD AWARD nagrade za najbolje ICT implementacije godine. Ovo priznanje dodijelit će se na ICT GOLD AWARD konferenciji koja će 27. listopada u Zagrebu okupiti vodeće ljude hrvatske ICT scene.

Prošlogodišnja konferencija ICT Gold Award 2015 okupila je vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Bogatom programu konferencije doprinijeli su inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima su se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružili Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

Uspješno implementirani ICT projekti nagrađivat će se u osam kategorija: Customer relationship management (CRM), Document management, Geographic information system (GIS), Human resources (HR), Billing system (NFC), Enterprise resource planning (ERP), Business intelligence (BI), IT infrastructure, Radiofrequency identification (RFID) i Warehouse management system (WMS).

Prijave za stručnu evaluaciju ICT implementacija 2016. godine otvorene su još 20 dana, a Nominacija projekata se može izvršiti do predviđenih datuma uz uvjet da se radi o projektima koji su recentni odnosno da su implementirani u postojeći proces najkasnije 18 mjeseci od dana prijave. Projekti stariji od tog datuma neće se uzimati u obzir. Projekt također mora biti u punoj funkciji kod korisnika, s mogućnošću uvida u rad rješenja. Testni sustavi neće se uzimati u obzir. Prijave za nominacije se vrše na email: nominacija @ itbizcrunch.com.

Projekti idu na predevaluaciju u kojoj će se razmotriti kriteriji i obaviti uvid kod korisnika gdje je rješenje implementirano. Ako su zadovoljeni kriteriji stručnog tijela, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARD 2016. nagradu za najbolju implementaciji u svojoj kategoriji. Prošlogodišnje stručno vijeće činilo je osam članova (Kristijan Zimmer, mag.ing.; Domagoj Oreb; Siniša Tomić, mr.sc.; Vlatka Paunović; Dimitar Georgijevski; Petar Jović; Nikola Sarnavka i Robert Gelo), a i ove godine će projekte evaluirati kvalitetni stručnjaci iz ICT sektora.

Nakon detaljnog procesa evaluacije projekata i profiliranja onih najboljih, ovogodišnje Vidi nagrade kulminirat će 27. listopada u Hotelu Esplanada ICT GOLD AWARD konferencijom koja će uz predstavljanje projekata na SUMMITU okupiti vrhunske paneliste na nizu okruglih stolova. Nagrađenim projektima na svečanosti će se uručiti nagrade za najbolje implementacije.
Velika posebnost ove nagrade je da polazi od strane korisnika i izravni benefit korisnika implementiranog rješenja jedan je od glavnih stavki pri odabiru najboljih ICT proizvoda.

 

na vrh članka