Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Rent24 preuzeo većinu vlasništva nad HUB-om385 Istaknuto

Rent24 preuzeo većinu vlasništva nad HUB-om385

Jedan od svjetskih lidera u colivingu i coworkingu Rent24 preuzima većinu vlasništva nad coworkingom HUB385, no osnivači zadržavaju upravljanje lokalnom kompanijom.

Rent24 njemačka je tvrtka s preko 50 coworking i coliving lokacija na tri kontinenta, a izvršni direktor i bivši profesionalni košarkaš Robert Bukvić kazao je kako mu je otprije želja širenje i na Hrvatsku.

b08

„Tehnološka scena u Hrvatskoj vrlo je živa. Hrvatske tvrtke rade za globalne igrače, a tehnološko obrazovanje jako je dobro razvijeno. Vidimo veliki potencijal koji bi Hrvatsku mogao svrstati u ponajbolje europske tech-hubove“, dodao je Bukvić.

Direktor i suosnivač HUB-a385 Ante Magzan rekao je kako partnerstvo s tvrtkom Rent24 daje nove prilike za rast coworkinga kao jednog od temelja kvalitetnog razvoja digitalnog poduzetništva i inovacija.

„Korisnici HUBa-385 bit će dobrodošli koristiti prostore Rent24 diljem svijeta i obrnuto, a to uvelike olakšava pristup svjetskim tržištima“, dodao je Magzan.

HUB385 je centar za inovacije i coworking prostor na zagrebačkoj Trešnjevci površine preko 2.000 kvadratnih metara. U dvije godine postojanja postao je glavno mjesto okupljanja startup i poduzetničke zajednice, ali i mjesto održavanja edukacijskih radionica i poslovnih evenata.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next