Logo
Ispiši ovu stranicu

ICT GOLD AWARDS - Bira se najbolje implementirano ICT rješenje godine Istaknuto

ICT GOLD AWARDS - Bira se najbolje implementirano ICT rješenje godine

Prepoznatljivi znak kvalitete izvrsno obavljene isporuke nekog ICT rješenja svakako je ICT GOLD AWARD kojeg su do sada dobila mnoga zanimljiva imena poznatih hrvatskih IT tvrtki ali i njihovih kupaca. Tko će to biti odabran ove godine?

U ovom sustavu ocjenjivanja ICT GOLD AWARD čije nominacije traju do 30.7.2018, nije presudno je li korisnik rješenja naručio i dobio cutting  edge tehnologiju, već je li dobio optimalno, ali i recentno tehnološko rješenje koje je zadovoljilo njegove zahtjeve za optimizacijom svog postojećeg ili novog procesa u svrhu ostvarivanja objektivno mjerljivog napretka.

ICT Gold Awards 5

Svaka IT tvrtka ponosna je na svoje uspješno implementirano ICT rješenje kao i njihov kupac i ovaj izbor sjajna  je prilika da javnost vidi i jednu i drugu stranu priče što samo implementirano rješenje čini vjerodostojnim. Neke od dosadašnjih nagrađenih ICT GOLD AWARD rješenja pripadaju tvrtkama poput Poslovne inteligencije, Orbica, Sv Grupe, Zagrebačke banke, Poslovne inteligencije, Iskona, Sedam IT-a, Vipneta itd...

ICT Gold Awards 2

ICT Gold Awards  konferencije do sada su okupile vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije, te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Bogatom programu konferencija doprinijeli su inspirativni keynote govornici Mate Rimac,inovator i osnivač tvrtke Rimac automobili;  Boris Nemšić, izvršni član odbora Delta Partners grupacije u Dubaiju;  prof.dr.sc Bojan Biočina, predstojnik Klinike za kardijalnu kirurgiju KBC-a Zagreb;  Matija Kopić, inovator i osnivač tvrtke Farmeron; te sudioniciokruglih stolova IT Biz Crunch Foruma Nenad Bakić, poduzetnik i investitor;  Branko Roglić, vlasnik tvrtke Orbico; te Dražen Mavrić, CEO medijske kuće Nova TV.

ICT Gold Awards 3

Prijave za odabir najbolje ICT implementacije godine traju do 30. srpnja. Prijave za nominacije se vrše na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uspješno implementirani ICT projekti mogu se prijaviti u mnogim kategorijama od kojih su najznačajnije: Customer relationship management (CRM), Document management (DM), Geographic information system (GIS), Human resources (HR), Billing system (BS), Enterprise resource planning (ERP), Business intelligence (BI), IT infrastructure, Fintech, (IOT), Smart cities, Industriy 4.0., Warehouse management system (WMS), Custom developement (CD), Knowledge management (KM).

ICT Gold Awards 4

Projekti će proći evaluaciju, a ako su zadovoljeni kriteriji, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARD nagradu za najbolju implementaciju u svojoj kategoriji.

Velika posebnost ove nagrade je to da vrednovanje rješenja polazi od strane korisnika čime se utvrđuje stvaran i mjerljiv benefit kod samog naručitelja implementiranog ICT rješenja, to je jedan od glavnih faktora pri odabiru najboljih ICT rješenja implementiranih u Hrvatskoj.

ICT Gold Awards 7

Više informacija: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.