Logo
Ispiši ovu stranicu

Vipnet i Metronet počeli djelovati kao Vip Metronet Business Solutions Istaknuto

Vipnet i Metronet počeli djelovati kao Vip Metronet Business Solutions

U veljači ove godine Vipnet je uspješnim završetkom procesa preuzimanja postao većinski vlasnik Metroneta, a od 1. prosinca 2017. godine na tržištu djeluju pod novim zajedničkim brendom kao jedinstvena cjelina u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima - Vip Metronet Business Solutions.

U objavi za medije navodi se da spajanjem portfelja usluga Vipneta i Metroneta, poslovni korisnici na raspolaganju imaju apsolutno sve usluge u domeni telekom i ICT sektora, koje su potrebne za moderno poslovanje.

preuzmi

Nova Vip Metronet ponuda objedinjena u brendu Vip Metronet Business Solutions predstavljena je u suradnji s korisnicima Vip Metronet telekomunikacijskih i ICT rješenja koji su na panelu iznijeli svoja očekivanja od providera i iskustva u korištenju telekomunikacijskih usluga iz pozicije poslovnih korisnika. Na panelu su sudjelovali Zvonko Kostelić, IS&T manager DHL International d.o.o.,  Matija Krznar, direktor Urban Mobility d.o.o. i osnivač Spin Cityja,  Ivan Milas, voditelj projektne prodaje Alarm automatika d.o.o. i Vedran Šupuković, direktor tvrtke C.I.A.K. d.o.o.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.