Biz Tech web portal powered by vidi logo2

3DEX forum u Zagrebu: Tehnologije virtualne stvarnosti u automobilskoj industriji Istaknuto

3DEX forum u Zagrebu: Tehnologije virtualne stvarnosti u automobilskoj industriji

U Zagrebu će se 11.10.2017. u Kraš Auditorijumu održati 3DEX forum u organizaciji tvrtki CADCAM Grupa i Dassault Systemes na kojem će biti predstavljene mogućnosti poslovne primjene VR-a.

Uz predavanja koja će održati domaći i inozemni predavači s bogatim iskustvom iz struke, biti će predstavljen i Virtual Garage kojeg koriste poznati svjetski proizvođači automobila.

Pripremljene su i demonstracije uživo te zanimljiva predavanja o programskim rješenjima, iskustvo korisnika i praktični primjeri iz prakse.

Osim toga, sve sudionike na playgroundu očekuje i superbrzi električni automobil Rimac Concept One te električni bicikl Greyp. Moći će upoznati i humanoidnog robota Poppya koji predstavlja spoj projektiranja, mehatronike, virtualne stvarnosti i 3D printanja.

Događanje je namijenjeno svima koji žele unaprijediti svoje poslovne procese, potražiti odgovor na pitanja koja nameću novi trendovi u inženjerstvu, konstruiranju, optimizaciji proizvoda i proizvodnji.

Prijave za sudjelovanje na forumu otvorene su do 10. listopada na http://www.cadcam-group.eu/hr/3dexperience-forum-2017-zagreb

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next