Biz Tech web portal powered by vidi logo2

IN2 implementira bolnički softver u Vijetnamu Istaknuto

IN2 implementira bolnički softver u Vijetnamu
Softverska grupacija IN2 potpisala je prošlog tjedna ugovor za implementaciju bolničkog softvera u Hôpital Français de Hanoï, privatnoj bolnici u Vijetnamu.
Vijetnam je tako nakon Azerbajdžana i Ujedinjenih Arapskih Emirata postao treća država u Aziji u kojoj je IN2 dobio posao implementacije bolničkog softvera, ponovno sa španjolskom tvrtkom Tich Consulting kao partnerom.
Vijetnamska bolnica osnovana je 1997. godine kao prva međunarodna bolnica u državi. Trenutno zapošljava preko 50 lokalnih i inozemnih liječnika i ima kapacitet od 65 kreveta koji će se po završetku izgradnje nove zgrade sljedeće godine proširiti na 170. Rast ove bolnice pratit će i promjena bolničkog informacijskog sustava kako bi se zamijenio trenutni sustav koji ne zadovoljava potrebe bolnice.
 
„Dugoročna strategija IN2 podrazumijeva transformaciju grupacije iz regionalne u globalnu, što uključuje i naš izlazak na azijsko tržište. Najviše uspjeha za sada smo imali u zdravstvu i u digitalnoj forenzici, nadam se da će njihove primjere slijediti i druga područja u kojima smo prisutni.“ – rekao je Ante Mandić, predsjednik Uprave IN2.
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next