Logo
Ispiši ovu stranicu

Jesu li vaši dobavljači ICT rješenja ponosni na rješenje koje su implementirali u vašu tvrtku? Istaknuto

Jesu li vaši dobavljači ICT rješenja ponosni na rješenje koje su implementirali u vašu tvrtku?

Sve uspješne tvrtke ponose se svojim ICT rješenjima jer im ono daje konkurentsku prednost i omogućuje širenje na nova tržišta. U Hrvatskoj je takvih tvrtki svakim danom sve više jer ICT tvrtke nude i implementiraju sve bolja tehnološka rješenja. Je li i vaša tvrtka ugradila u svoje poslovne procese odlično ICT rješenje, pitanje je na koje zasigurno znate odgovor.

Proteklih godina su tvrtke Orbico, Zagrebačka banka, Semper tehnika, Jadranski galenski laboratorij, PSP, Iskon, ApisIT i Vipnet dobile prestižnu nagradu ICT GOLD AWARD za najbolja ICT rješenja koja su im implementirali njihovi dobavljači, uspješne hrvatske tehnološke tvrtke. To je jedina nagrada koja se dodjeljuje od potpuno nezavisnog stručnog tijela, ICT tvrtkama, ali i samim korisnicima za uspješnu implementaciju i zadovoljstvo isporučenog rješenja.

Krajem ove godine dodijeliti će se nagrade najboljim ICT rješenjima za one poslovne subjekte čija su ICT rješenja njihovi ICT partneri prijavili na natječaj ICT GOLD AWARD jer vjeruju da su napravili odličnu implementaciju. To je ujedno i potvrda tvrtkama da njihovi dobavljači vjeruju u ono što su isporučili i naplatili korisniku.

Ove godine će na samoj svečanoj dodjeli nagrade biti prezentirani rezultati istraživanja o Ulaganjima hrvatskih kompanija u nove tehnologije i neposredan utjecaj na njihove poslovne procese 2017/2018.

U istraživanju koje se trenutno provodi među TOP 1000 hrvatskih tvrtki o zadovoljstvu njihovim ICT rješenjem, korisnici će ukazati na izazove s kojima su se susreli pri implementaciji, ali će i istaknuti dobra iskustva sa svojim pouzdanim dobavljačima ICT rješenja od kojih su neki već prijavili svoje implementacije.

Nagradom  ICT GOLD AWARD se žele osvijestiti sve domaće tvrtke da odabiru najbolja rješenja od najboljih dobavljača koja su im dostupna jer će samo tako hrvatske tvrtke ostati globalno konkurentne i razviti digitalne kompetencije u svim fazama njihovih poslovnih procesa.

Dosadašnja istraživanja su pokazala kako ICT dobavljači koji nisu spremni javnosti pokazati svoje aktualno implementirano rješenje kod svojih korisnika često nisu sigurni u vjerodostojnost i relevantnost isporučene usluge što  svakako može stvoriti sumnju kod samog korisnika.

ICT GOLD AWARD  kao svojevrsno priznanje potvrđuje kvalitetu ICT rješenja budućim kupcima, odnosno tvrtkama korisnika jer nagrada znači relevantnost koju danas gotovo svi zahtijevaju i očekuju. ICT GOLD AWARD je dio projekta WHO is WHO in IT koji će prezentirati cjelokupnu ICT industriju u Hrvatskoj. 

Info prijave ovogodišnjih nominacija za najbolja ICT rješenja ICT GOLD AWARD se vrše putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.