Logo
Ispiši ovu stranicu

Otvorene su prijave startupa za predakceleracijski program Startup Factory Zagreb 2017 Istaknuto

Otvorene su prijave startupa za predakceleracijski program Startup Factory Zagreb 2017

Startup Factory Zagreb 2017 (SFZGB2017), otvorio je prijave za predakceleracijski program u kojem će se odabranim startup timovima pružati strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100.000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom.

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba, a cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Ovaj javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.tehnopark.hr/, a prijave se zaprimaju putem ove poveznice: http://startupfactory.tehnopark.hr/Prijava

PROMO ČLANAK

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.