Logo
Ispiši ovu stranicu

Sedam IT zaposlio stotog stručnjaka

Sedam IT zaposlio stotog stručnjaka

Tvrtka Sedam IT zaposlila je Josipa Mandića koji se pridružio tvrtki nakon završenog diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva na poziciji Software Developera. Josip je tako postao jubilarni stoti zaposlenik tvrtke Sedam IT. 

Josip Mandić je u tvrtku Sedam IT stigao kao student ljetne prakse 2016. godine, završavajući diplomski studij i radeći na diplomskom radu: “Detekcija i lokalizacija osoba na slikama korištenjem konvolucijskih neuronskih mreža.” Već tada pokazao je izniman interes za razvojem aplikacija i softvera. Nakon što je ove godine obranio diplomski rad, Josipu je ponuđeno stalno radno zaposlenje, što je i komentirao: “S veseljem sam prihvatio ponudu za formalnim zapošljavanjem u Sedam IT. Kako sam već prošle godine imao prilike započeti svoju suradnju sa tvrtkom, imao sam godinu dana vremena upoznati kolege i posao kojim se bave. Moj mentor, ali i cjelokupni tim bili su mi podrška od samih početaka. Prepoznali su moje potencijale i suočili me sa izazovima gdje sam imao prilike pokazati svoje znanje. Drago mi je što sam imao prilike sudjelovati i na prvom webinaru u organizaciji CISEx-a prenoseći svoja iskustva studentskih praksi. Veselim se svim novim projektima i potencijalima koji su mi u Sedam IT otvoreni.”

Kako je u travnju ove godine najavila, tvrtka Sedam IT nastavila je rast broja zaposlenika i u samo tri mjeseca zaposlila 10 novih stručnjaka te tako narasla na ukupno 100 zaposlenika. Ovo je tvrtkin rekord, a rast posljednjih godinu dana obilježilo je i otvorenje ureda u Splitu. Sedam IT koji je na tržištu prepoznat kroz svoja vlastita rješenja kojima korisnici daju iznimno povjerenje - Sedam CRM, Sedam Kontakt centar, Sedam LI, Sedam Karat24, nudi i partnerska rješenja i proizvode vodećih svjetskih ICT kompanija. Od osnutka Sedam IT broji i visoki postotak žena u menadžmentu – čak 50 posto, dok od pet sektora čak trima upravljaju žene. Dodatno, akvizicijama nadograđuju poslovni portfelj, poput tvrtke kćeri Lamaro Digitala, ili osiguravaju razvoj internih inovativnih projekata – kroz interne start-up projekte. Ovaj jedinstveni poslovni model Sedam IT svrstava u napredne, ne samo tehnološki, već i poslovno orijentirane tvrtke koji svojim internim procesima tržištu donose nove trendove i kompetitivne prednosti.

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.