Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Biljana Cerin nominirana za Upravni odbor vodeće svjetske organizacije za cybersigurnost (ISC)² Istaknuto

Biljana Cerin nominirana za Upravni odbor vodeće svjetske organizacije za cybersigurnost (ISC)²

Biljana Cerin, direktorica hrvatske tvrtke Ostendo Consulting, koja je na našoj prošlogodišnjoj ICT Gold Awards 2016 konferenciji odabrana među Top 50 žena hrvatskog IT-a, nominirana je za članicu upravnog odbora svjetske organizacije za cybersigurnost Information Systems Security Certification Consortium (ISC)².

To znači da je gospođa Cerin ušla u uži izbor među 9 kandidata iz čitavog svijeta, od kojih će njih četvero biti odabrano u upravni odbor ove ugledne organizacije koja okuplja više od 125.000 stručnjaka za sigurnost informatičkih sustava te se smatra najuglednijom svjetskom organizacijom takvog tipa na svijetu.

Biljana Cerin je bivša studentica FER-a i direktorica tvrtke Ostendo Consulting, a između ostaloga je predsjednica hrvatskog ogranka (ISC)² Croatia Chapter od njegovog osnivanja 2014. godine, osnivačica nezavisne asocijacije profesionalaca informatičke sigurnosti InfoSeCon te članica (ISC)² Scholarship Committees i (ISC)² Chapter Governance Committee.

Ukoliko bude odabrana, gospođa Cerin će biti prva osoba iz Hrvatske koja će doći na tako visoku poziciju najuglednije stručne organizacije za informacijsku sigurnost na svijetu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next