Biz Tech web portal powered by vidi logo2

FlixBus i VIPnet omogućuju putnicima povezanost i nakon putovanja Istaknuto

FlixBus i VIPnet omogućuju putnicima povezanost i nakon putovanja

Mladi europski autobusni operater FlixBus nedavno je otvorio poslovnicu u Zagrebu otkud posluje u Hrvatskoj i regiji. Ovih je dana pokrenuo suradnju s VIPnetom kako bi svojim putnicima omogućio povezanost s internetom, govornim i SMS uslugama za vrijeme i nakon putovanja u Hrvatskoj.

˝Ušli smo u ovaj zajednički projekt s Vipnetom, našim novim partnerom, jer nam se u prvom redu zajednički cilj susreo na istom putu - zadovoljstvo korisnika usluge kada su u pitanju putovanja, ali i dobra povezanost putnika cijelim njegovim putem. Ovo je tek početak suradnje. Planiramo dugoročniju suradnju, te ovaj zajednički pilot projekt smatramo prvim zajedničkim korakom.˝, rekao je direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju Dean Čebohin.

Od ponedjeljka 24. listopada putnici iz Italije, Slovenije, Mađarske i Njemačke, ali i drugih europskih država imat će mogućnost korištenja Vip pogodnosti za brz internet, pozive i SMS. Vipnet je ovu vrstu ponude s prednostima za turiste prvi put ponudio na tržištu.

FlixBusovim putnicima koji dolaze u Hrvatsku ovim je putem osigurana Vip SIM kartica s besplatnih 500MB 4G interneta unutar 24 sata te mogućnost aktivacije tjednog negoraničenog surfanja i 100minuta/poruka kako bi putnik ostao povezan i po dolasku u Hrvatsku.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next