Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Borbe umjetnih inteligencija u Zagrebu Istaknuto

Borbe umjetnih inteligencija u Zagrebu

Volonterska i neprofitna studentska udruga BEST Zagreb (Board of European Students of Technology – Bratstvo europskih studenata tehnologije), 11. i 12. prosinca 2016. održava AIBG (Artificial Intelligence BattleGround), studentsko programersko natjecanje u kojem studenti u timovima dizajniraju umjetnu inteligenciju koja se bori protiv umjetne inteligencije drugog tima.

BEST Zagreb navodi kako je s ovim perspektivnim projektom prošle godine "sramežljivo testirao publiku", a projekt je dobio iznimno pozitivne reakcije studenata i tvrtki partnera.

Ove godine stoga namjeravaju natjecanje podići na višu razinu, što znači da natjecateljima žele osigurati bolju radnu atmosferu i ugodniju okolinu, a tvrtkama partnerima atraktivniju promociju.

Najboljim studentskim timovima stoga osiguravaju novčane nagrade iz nagradnog fonda koji iznosi 17000 kn, od čega se za prvo mjesto dodjeljuje 10000 kn, za drugo 5000 kn, a za treće 2000 kn.

Studentski timovi mogu pronaći više informacija o AIBG-u ovdje, dok tvrtke zainteresirane za partnerstvo u projektu udrugu mogu kontaktirati putem ove poveznice.

Izvor: Vidi.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next