Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT GOLD AWARD 2016: Poziv za stručne evaluatore Istaknuto

ICT GOLD AWARD 2016: Poziv za stručne evaluatore

Na ovogodišnjoj konferenciji ICT GOLD AWARDS koja će se održati u listopadu u Zagrebu, predstaviti će se najbolje od hrvatskog IT-a odnosno najbolje ICT implementacije za proteklu godinu. Postupak evaluacije prijavljenih implementacija je osmišljen kao niz provjera vjerodostojnosti prijavitelja rješenja, upotrebljene tehnologije kao i zadovoljstva korisnika. Iako prijave ICT rješenja za nagradu još uvijek traju, evaluacija prijavljenih projekata je već krenula.

Organizator ICT GOLD AWARDS, poslovni IT portal IT BIZ Crunch, objavljuje poziv za stručne evaluatore tehnološkog djela prijava za drugi krug evaluacija koji će se raditi od 25.8.-7.9.2016. Zainteresirani trebaju zadovoljavati nekoliko uvjeta od kojih su svakako minimalno 7 godišnje iskustvo u vođenju IT projekata. Poželjno je, iako nije uvjet, iskustvo aktivnog sudjelovanja u implementaciji ISO 9001, ISO 20000 i ISO 27000 te poznavanje ITIL standarda ili rada na procesu certificiranja. Odlično poznavanje engleskog jezika i visoko obrazovanje iz područja informacijskih znanosti su osnovni uvjet uz navedeno radno iskustvo na rukovodećoj poziciji.

Ukupni angažman neće prelaziti 20 sati po evaluatoru, a evaluatori također moraju potpisati ugovor o tajnosti podataka i izjavu o izbjegavanju sukoba interesa. Zainteresirani mogu poslati svoj CV na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25.7.2016.

Na događaju koji će ove godine okupiti gotovo 200 CIO, CTO, CEO i CDO managera koji će sudjelovati u sadržajima i raspravama o temama digitalne agende, procesa tehnoloških promjena u organizacijama i velikim izazovima na tržištima rada s kojima se već susreću sve industrije koje su krenule u implementaciju novih tehnologija ali i sama IT industrija koja te promjene provodi.

IT manageri Hrvatske i regije, biti će ovog ljeta pozvani u veliko istraživanje o tržištu rada i predviđanjima trendova, a rezultati će biti dostupni na samoj konferenciji ICT GOLD AWARDS koja će se održati 27.10.2016. Prijave za nominacije se mogu poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekti idu na pred evaluaciju u kojoj će se razmotriti kriteriji i obaviti uvid kod korisnika gdje je rješenje implementirano. Ako su zadovoljeni kriteriji stručnog vijeća, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARDS 2016. nagradu za najbolju implementaciji u svojoj kategoriji.

Nakon detaljnog procesa evaluacije projekata i profiliranja onih najboljih, ovogodišnje Vidi nagrade kulminirat će krajem listopada ICT GOLD AWARDS konferencijom koja će uz predstavljanje projekata na ICT GOLD SUMMITU okupiti vrhunske paneliste na nizu okruglih stolova. Nagrađenim projektima na svečanosti 27. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu, uručiti će se nagrade za najbolje implementacije godine.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next