Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sedma New Banking Vision konferencija ovog proljeća u Zagrebu Istaknuto

Sedma New Banking Vision konferencija ovog proljeća u Zagrebu

Od ove godine Asseco SEE ide s novim konceptom New Banking Vision konferencije – šest lokalnih evenata mijenjaju jedan regionalni. Hrvatska New Banking Vision konferencija, prva u nizu od šest lokalnih konferencija, održat će se u Zagrebu 7. travnja 2016. godine u Hotelu Esplanade Zagreb.

Namijenjena je bankarskim stručnjacima koji žele saznati više o novim mogućnostima inovativnih rješenja za bankarsku industriju i iskustvima drugih koja im mogu pomoći u jačanju tržišne pozicije.

Jedna od danas najvećih regionalnih bankarskih konferencija prvi put je organizirana prije 13 godina.. Posljednja, šesta New Banking Vision konferencija, održana u Rovinju u 2013. godini, okupila je više od 300 ljudi iz 22 zemlje, a među njima su bili predstavnici iz više od 70 banaka. Od ove godine mijenja se koncept konferencije, te se umjesto jedne velike regionalne organizira se 6 manjih lokalnih konferencija.

Cilj konferencije je poticanje sudionika na razmišljanja o tehnologijama i rješenjima izvan postojećih granica, kako bi bolje mogli pozicionirati svoje proizvode i usluge za uspjeh, kroz znanje i stručnost (vodeći financijski i IT stručnjaci dijelit će svoja znanja i iskustva kroz prezentacije, rasprave i case study-je) i FinTech, na kojem će tvrtke inovatori prezentirati će svoje ideje o tome kako nove tehnologije uklopiti u bankarstvo.

Teme konferencije obuhvaćat će banking, digitalno bankarstvo i omnichannel rješenja – od ideje do realizacije, sigurnost i autentifikacija, optimiziranje poslovanja prilagođeno borbama u digitalnoj arena, prednosti novih usluga na bankomatima i POS terminalima.

Također, bit će govora i o samostojećim terminalima, jednostavnim i sigurnim e-commerce plaćanjem, Business Process Solution (kreiranje sklada i suradnje među operativnim komponentama kako bi se postigla usklađenost, bolja kontrola troškova i veće zadovoljstvo klijenata) i upravljanjem korisničkog iskustva kao korak naprijed u izgradnji kvalitetnog odnosa s klijentima.
Sponzori lokalne New Banking Vision konferencije su: Euroart, Iki, Microblink, Promon i Wincor Nixdorf.

Više informacija o konferenciji potražite na: http://nbv.asseco.com/croatia/

Na konferenciju se za sada prijavilo 80 bankara iz Hrvatske i Slovenije.

Registrirati se možete na sljedećem linku: http://nbv.asseco.com/croatia/register-now/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next